EXTRACO NEWSLETTER 23
Μέσα σε 32 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η δραστηριότητα της EXTRACO, έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά.
Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, καθώς κι ο σεβασμός προς τους συνεργάτες & αναγνώστες του παρόντος εντύπου.
Εργαζόμαστε σκληρά για να βγάζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας.
Μετά από 10 χρόνια και 22 συνολικά τεύχη, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε κάτι νέο και στο ενημερωτικό μας δελτίο, αισιοδοξώντας να συνεισφέρουμε με τις γνώσεις και τις εμπειρίες των στελεχών, αλλά και των συνεργατών μας που θα θελήσουν να στείλουν κάποιο σχετικό άρθρο, στην κοινή δεξαμενή της γνώσης.
Το έντυπο αποτελεί βήμα ελεύθερης έκφρασης για όσους επιθυμούν να διατυπώσουν τις απόψεις τους ή/και να μοιραστούν τις γνώσεις
τους, σχετικά με το αντικείμενο της δραστηριότητας μας φυσικά.
Στο 10Newsletter για το 2016 και 23ο στη σειρά της EXTRACO, θα βρείτε:
- Τα νέα της EXTRACO.
- Επιστημονικό άρθρο με θέμα τη βελτιστοποίηση της εξόρυξης.
- Φωτογραφίες από ανατινάξεις και όχι μόνο.
Πρόκειται για νέα θεματική ενότητα με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από ανατινάξεις αλλά και την καθημερινότητα στο εργοτάξιο. Ας μην ξεχνάμε πως μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να μας στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες με σύντομη επεξήγηση (λεζάντα), προκειμένου να φιλοξενηθούν στα επόμενα τεύχη. Στο τέλος της χρονιάς θα βραβεύσουμε την καλύτερη.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε άξιοι αυτής.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η ομάδα σύνταξης